WHEY Proteini, peynir altı suyundan üretilir. Peynir altı suyu proteini, sütün peynir üretimi sırasında ayrılan sıvı kısmı olan peynir altı suyundan izole edilen proteinlerin bir karışımıdır.
PROTEİN NEDİR?
Hücre büyümesini ve gelişimini sağlayan protein, vücut tarafından üretilemediği için dışarıdan temin edilmesi gerekir. Kasları güçlendirir, kansızlığı önler, vücut direncini yüksek tutar. Günlük olarak cildimizin, tırnaklarımızın, saçlarımızın ve kas dokularımızın yenilenmesine destek olur.
WHEY PROTEİN TOZU NE İŞE YARAR?
Hem dayanıklılık hem de direnç (vücut geliştirme) sporlarında sıklıkla tercih edilir. Yağların yakılmasına destek olur ve kas kütlesini korur.
İçindekiler: Peyniraltı suyu protein konsantresi, Dekstroz, Maltodekstrin, Bezelye proteini izolesi, Çilek aroma vericisi, Karragenan, Soya lesitini, Tatlandırıcı: Asesulfam-K, Sukraloz,Reklendirici: Ponceau 4R (E124) (Alerjenler kalın ve italik olarak belirtilmiştir.)
Kullanım Bilgisi: 1 ölçek toz(33 g) 250 ml. su ile karıştırılarak kullanılır.
Enerji Besin Öğeleri | 100 gr için | 1 servis 33 gr için |
Enerji | 1633,85kJ/390,5kcal | 539,17kJ/128,86 kcal |
Yağ Doymuş Yağ | 6,9 g 2,8 g | 2,28 g 0,92 g |
Karbonhidrat Şekerler | 9,5 g 5,7 g | 3,01 g 1,85 g |
Lif | 0,4 g | 0,13 g |
Protein | 73 g | 24,1 g |
Tuz | <1g | <1g |