Her şeyden önce, BCAA'lar (Dallı Zincirli Amino Asitlerin kısaltması) insanlar için gereklidir. Bu, gıda ile alınmaları gerektiği ve vücudun bunları kendi başına üretemeyeceği anlamına gelir. Diğer tüm amino asitlerin aksine, BCAAS karaciğerde dolaylı olarak değil doğrudan metabolize edilir. Bu, doğrudan kas hücresine girebilecekleri anlamına gelir. Ek olarak, BCAA'lar kas dokusundaki en yüksek amino asit oranını oluşturur.
1. Metabolizma BCAA'lardan glikoz üretebilir ve bu özellikle egzersiz sırasında ve düşük karbonhidratlı diyet aşamasında önemlidir. Daha sonra glikozun mevcudiyeti kısıtlanabilir ve daha sonra daha fazla glikoz sağlamak için kas dokusundan BCAA'lar (sözde glukoneogenez) kullanılır. Bu nedenle, alınan ek BCAA'lar kaslarınızı koruyabilir ve buna anti-katabolik etki denir.
2. BCAA'lar ve özellikle L-Lösin, "mTor" adı verilen önemli bir enzimi aktive ederek insan vücudundaki büyüme süreçlerini tetikler. Basitçe söylemek gerekirse, bu enzim protein sentezinin başlangıç noktasıdır. Ek olarak, daha yüksek miktarlarda BCAA, insülin salgılanmasını uyarır ve insülin vücuttaki en güçlü anabolik hormonlardan biridir.
Bu, antrenmandan hemen sonra BCAA alırsanız kas geliştirme sürecini hızlandırdığınız anlamına gelir. Tabletlerin porsiyonlanması ve yutulması kolaydır.
L-lösin (%30), dekstroz, asitleştirici (sitrik asit, malik asit), L-izolösin (%15), L-valin (%15), aroma verici, potasyum sitrat, maltodekstrin, emülgatör (soya lesitini), koyulaştırıcı ( İrlanda yosunu), topaklanma önleyici madde (silikon dioksit), tatlandırıcı (sükraloz), piridoksin hidroklorür, riboἀavin, renklendirici (beta-karoten).
Alerjen bilgisi : Eser miktarda gluten, tavuk yumurtası proteini ve süt (laktoz dahil) göz ardı edilemez.
Kullanım Önerisi : Tercihen antrenmandan hemen sonra bir içecek için.
Hazırlanışı : 10 gr + 300 ml su.
Küçük çocukların erişemeyeceği yerlerde saklayın. Oda sıcaklığında (21°C'ye kadar) kuru ve doğrudan güneş ışığından koruyarak saklayın.
765,00 TL
469,00 TL